Blog

 1. Turvallisuusohjeet

  Turvallisuusohjeet

  JJungle Gym® -sarjojen metalliosat on suunniteltu erittäin turvallisiksi. Niissä ei ole teräviä kulmia eikä esiin työntyviä osia, ja ne on suojattu kaikenlaisilta sään vaikutuksilta. Sarjojen osat täyttävät eurooppalaisen turvastandardin EN 71-1,-2,-3, -8 & -9 (yksityiskäyttö) mukaiset vaatimukset, kun välineet kootaan ja niitä käytetään tämän oppaan ohjeiden mukaisesti. Älä poikkea piirustuksista tai muuta rakennetta.

  Varoitukset. Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille.

  Read more »
 2. Modules

  Modules

  Jungle Gym -moduulien avulla laajennat leikkikenttää helposti ja nopeasti. Leikkivälinekokonaisuutta voi laajentaa koska tahansa, joten se voi kasvaa lapsenne kanssa. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

  Read more »
 3. Tarkastus ja huolto

  Tarkastus ja huolto

  Leikkivälineiden turvallisuus on tarkistettava kauden alussa ja käytön aikana kaksi kertaa kuukaudessa. Jos kuntotarkistuksia ei tehdä säännöllisesti, leikkiväline saattaa kaatua tai olla muulla tavalla vaaraksi.

  Puuosat

  • Etsi säleitä ja mahdollisia rakennevikoja.
  • Lahosuojaa puutavara ajoittain. Älä käytä maalia, joka on kuivuessaan liukasta.

  Read more »
 4. Kiipeilyteline & Leikkimökit

  Kiipeilyteline & Leikkimökit

  Valitsemalla Jungle Gym -leikkivälineet voit olla varma, että niistä on iloa lapsellenne moneksi vuodeksi. Kaikki leikkivälinekokonaisuutemme ovat laajennettavissa ja niihin voi myös lisätä monenlaisia moduuleja ja lisälaitteita. Valikoimassamme on torneja kaikkiin makuihin, tiloihin ja budjetteihin. Leikkivälinekokonaisuutta voi laajentaa koska tahansa, joten se voi kasvaa lapsenne kanssa. Torneissa on paljon hauskoja yksityiskohtia, esim. Jungle Flag, Jungle Gym ID ja Jungling Cards kavereiden kutsumista varten. Monissa torneissa on jo valmiina hauskoja lisälaitteita kuten Steering Wheel, Talking Tube, Climbing Rope, piknikkisetti, Fun Phone ja StarOscope.

  Read more »
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.