Bumper Pad

12,20 €
SKU
202_824
Varastossa
Tuote
Menestysmyyntituote ja ainutlaatuinen Jungle Gym -turvavaruste.
Ominaisuudet
Paino0.098
YhteensopivaNo
VärinVihreä
Puskurisuojukset ovat vakiona jokaisessa Jungle Gym -leikkitornissa. Tämä sarja on saatavissa varaosana tai lisänä. Suosittelemme näiden pehmeiden tyynyjen asettamista palkkeihin jokaisen liukumäen yläpuolelle, tikkaisiin ja/tai kiipeilyseiniin, jotta varmistat turvallisen ja mukavan kiipeämisen Jungle Gymiin ja siitä pois. Se on valmistettu lujasta UV-kestävästä ulkomateriaalista ja sen voi jättää paikalleen vuoden ympäri ja se säilyttää kirkkaan värinsä ja hauskan apinakuvan. Törmäysalue on varustettu sisältä pehmeällä vaahtomuovilla ja se on lämpöliimattu kestävästi reunojen ympärille. Kiinnikkeet ovat mukana.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Jungle Gym tarjoaa valikoiman kiipeilytelineitä liukumäellä, jotka on erityisesti suunniteltu helpoiksi koota. Kiipeilytelineiden asiantuntijana, jolla on kahden vuosikymmenen kokemus, palautteet ja parannukset, olemme varmoja, että kuka tahansa voi kasata ne. Jungle Gym -kiipeilyteline liukumäellä toimitetaan litteässä pakkauksessa, joka sisältää puutarvikkeet ja kaikki mitä tarvitset sujuvaa kokoamista varten.
Jungle Gym -kiipeilyteline liukumäellä on suunniteltu ja valmistettu huolella. Lapsesi turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Kaikki tuotteet noudattavat siksi viimeisimpiä eurooppalaisia vaatimuksia. Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.
Lue lisää kokoonpano
We found other products you might like!

Ota yhteyttäCopyright © 2017 Jungle Gym. All rights reserved.