Chalet Boat

1 729,00 € sis. alv.
SKU
801_013 - 850_410
Varastossa
Etsi myymälä
More Information
SKU801_013 - 850_410
Paino (kg)277
Käyttäjien18
Leveys (cm)424
Korkeus (cm)312
Pituus (cm)428
Yhteensopiva1‐Swing, 2‐Swing, Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XXL
Alustojen määrä3
Sisäkorkeus katon alla167 cm
Plattformhøyde145 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)13
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Chalet (PDF)
Boat Module (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Chalet muistuttaa urheita seikkailuja Sveitsin Alpeilla ja se on jännittävä kiipeilyteline liukumäellä, joka antaa paljon virikkeitä hauskanpitoon. Avoin parvekealue on täydellinen aurinkoisella säällä, kun taas toiminnot, kuten Fun Phone, Bucket ja Steering Wheel, antavat leikkeihin vaihtelua. Värikäs liukumäki on hyödyllinen poistumisvaihtoehto niille, jotka haluavat päästä kiireesti mäkeen. Tämä liukumäellä varustettu kiipeilyteline tarjoaa yli 160 cm seisontakorkeuden, jota peittää puukatto, ja kokonaisuutena se on vaikuttava puutarharakennelma. Moduuli muuntaa Jungle Gym ?suosikkisi superseikkailuksi merirosvolaivalla, sukellusaluksessa, pelastusveneessä, lautalla tai rahtialuksella. Moduulin realistiset ominaisuudet, kuten kulmikas aurinkokansi, keulahytti ikkunalla, laivan ruori ja StarOscope™ ?teleskooppi, kannustavat jokaisen lapsen mielikuvitusta. Kahden puisen köysitikkaan ja kiipeilyköydellä varustetun rampin tarjoamat kattavat kiipeilymahdollisuudet täydentävät matkan. Lasten kiipeilytelineet ovat nyt monipuolisempia ja hauskempia kuin koskaan ennen!

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Write Your Own Review
Chalet Boat
Luokitus
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.