Cottage Playhouse 1-Swing

1 527,00 € sis. alv.
SKU
801_090 - 850_247 - 850_176
Varastossa
Etsi myymälä
More Information
SKU801_090 - 850_247 - 850_176
Leveys (cm)262
Käyttäjien11
Paino (kg)226
Korkeus (cm)275
Pituus (cm)450
Yhteensopiva 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XXL
Alustojen määrä1
Sisäkorkeus katon alla130 cm
Plattformhøyde145 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)9
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Cottage (PDF)
Playhouse Module (PDF)
1-Swing Module (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Niille, jota arvostavat elämän yksinkertaisia nautintoja, Jungle Cottage ja puinen hiekkalaatikko on ulkoleikkien monivivahteinen lähde. Tämä leikkitorni tuo maaseudun ihmeet takapihallesi ja siinä on epäsymmetrisesti kallistuva katto ylhäällä ja runsas puinen hiekkalaatikko alla. liukumäki tarjoaa myös tuntien dynaamiset aktiviteetit. Se on täydellinen hieman pienempään puutarhaan, mutta sitä voi myös laajentaa esimerkiksi Swing Module ?moduulilla. Tämä leikkimökki on ensimmäinen askel ainutlaatuisessa Kasva kanssani ?konseptissa (Grow with me!). Jungle Playhouse antaa varmasti virikkeitä nuoren lapsen mielikuvitukselle ja se on ihanteellinen lapsille, kun suuremmat leikkivarusteet eivät vielä ole sopivia. Kun lapsesi kasvaa vanhemmaksi, leikkimökkiä voidaan laajentaa Jungle Playhouse L- tai XL-kokoon, jotta se sopisi paremmin heidän vaatimuksiinsa. Tämä ulkoleikkimökki sisältää erityisesti suunnitellut ikkunaluukut, joiden reunat on pyöristetty ja joissa on erityiset kulmapalat ja värikäs viimeistely. Lapset voivat myös piirrellä ja kirjoittaa viestejä leikkimökin edessä olevalle liitutaululle Pihakeinu sopii kaikkiin Jungle Gym ?leikkitorneihin ja leikkimökkeihin tai se voidaan kiinnittää seinään. Vahvistuksina ovat ainutlaatuiset patentoidut kiinnikkeet ja pulttisuojat, jotka toimitetaan pihakeinun mukana. Keinumisesta ei voi koskaan saada tarpeekseen! Sekoita ja yhdistä pihakeinuusi lisävarusteita pitkästä luettelosta, kuten Sling Swing, Monkey Bar tai Twist Disk.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.