Crazy Playhouse

778,00 €
SKU
830_140
Varastossa

Se on hulluin ja hauskoin leikkimökki, joka kasvaa lapsesi kanssa!
Ominaisuudet
Leveys (cm)182
Pituus (cm)236
Korkeus (cm)187
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Käyttäjien enimmäismäärä on4
IkäTarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. (max. 50 kg)
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)6
Alustan koko noin1.8 m²
Takuu2 Vuotta
KäyttöohjeCrazy Playhouse
Aloita matalalla leikkimökillä, joka sopii lapsille, jotka vasta juuri osaavat kävellä pihalle ja joille suuret leikkivälineet eivät vielä sovi. Sijoita sama leikkimökki muutaman vuoden jälkeen alustalle, jossa on liukumäki (Playhouse Frame CXL), ja lapsesi löytää lisää leikkimahdollisuuksia, kuten juokseminen, kiipeäminen, liukuminen ja spatiaaliset taidot, kun hän kasvaa isommaksi. Tässä leikkimökissä on liitutaulu, värikkäät kulmapalat ja ikkunaluukut, joissa on erityisesti suunnitellut kulmaliitokset suojaamaan pieniä käsiä luukkuja avattaessa ja suljettaessa. Grow with me!

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano

Ota yhteyttä

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.