Crazy Playhouse CXL

1 697,00 € sis. alv.
SKU
830_140 - 830_251
Varastossa
Timber guide
Paikalliset kaupat
Tämä puinen leikkimökki liukumäkineen kestää vuosia, sillä erityisen suuri leikkimökki tai leikkivälineet on tarkoitettu lapsille aina 10-vuotiaiksi saakka.
Ominaisuudet
SKU830_140 - 830_251
Leveys (cm)195
Pituus (cm)463
Korkeus (cm)332
Paino (kg)309
Alustojen määrä1
Alustan koko noin2.9 m²
Plattform height145 cm
Sisäkorkeus katon alla188 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Käyttäjien enimmäismäärä on7
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)13
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeCrazy Playhouse (PDF)
Playhouse Frame CXL (PDF)
YhteensopivaWavy Star XXL
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Liitutaulun lisäksi puisessa leikkimökissä liukumäkineen on ikkunaluukut, joissa on erityisesti suunnitellut kulmaliitokset suojaamaan pieniä käsiä luukkuja avattaessa ja suljettaessa. Puinen leikkimökki liukumäellä voidaan laajentaa Jungle Gym Swing Module-, Climb Module- tai Bridge Module ‑moduuleilla. Grow with me!

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano

Yhteystiedot
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.