Farm Fireman's Pole & slide

1 273,00 € sis. alv.
SKU
801_008 - 201_275
Varastossa
Etsi myymälä
More Information
SKU801_008 - 201_275
Leveys (cm)248
Käyttäjien14
Paino (kg)186
Korkeus (cm)314
Pituus (cm)218
Yhteensopiva 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XL
Alustojen määrä2
Sisäkorkeus katon alla169 cm
Plattformhøyde125 & 145 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)12
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Farm (PDF), Fireman's Pole (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Puisen kiipeilytelineen runko on täydellinen leikkitorni suurempaan pihaan. Se tarjoaa kiipeilyn, liukumisen ja leikkimisen yhdistelmän sekä vähän seikkailua palomiehenä. Helposti tartuttavien ja lipsumattomien tikkaiden ja kiipeilyseinän avulla Jungle Farm -telineeseen pääsee kahta kautta ja se on täydellinen teline pienille vuorikiipeilijöille. Kun kiipeilijä on päässyt ylös, alas voi liukua joko liukumäkeä tai Fireman's Pole -tankoa pitkin. Tornin alla oleva hiekkalaatikko on hauska ja suosittu kaikille 3–10-vuotiaille. Mukana olevalla PeekOscope™-kiikarilla ympäröivää leikkialuetta voi tarkkailla joutumatta itse nähdyksi. Jungle Gym Wavy Star Slide -liukumäessä on valinnainen vesiletkulisäosa hauskaa ja roiskuvaa alas liukumista varten.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.