Fort Playhouse & 2-Swing

1 752,00 € sis. alv.
SKU
801_010 - 850_247 - 850_177
Varastossa
Etsi myymälä
More Information
SKU801_010 - 850_247 - 850_177
Leveys (cm)412
Käyttäjien16
Paino (kg)262
Korkeus (cm)301
Pituus (cm)421
Yhteensopiva 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XXL
Alustojen määrä1
Sisäkorkeus katon alla156 cm
Plattformhøyde145 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)11
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Fort (PDF)
Playhouse Module (PDF)
2-Swing Module (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Fort ?linnakkeen tarjoamat fantastiset näköalapaikat ovat täydellisiä StarOscope™ ?kaukoputken käyttöön ja parempaa näkyvyyttä varten. Jungle Fort on vankka kiipeilyteline pihalle ja rakenteensa ansiosta sitä on helppo puolustaa ja sen koko tarjoaa paljon tilaa luonnolliseen leikkiin. Jungle Flag™ ja 1 Step Ladder ovat tietysti mukana vakiona. Lisää näköalapaikkoja voidaan saada, jos päätät muokata pihan kiipeilytelineen Balcony Module ?moduulin. Tämä leikkimökki on ensimmäinen askel ainutlaatuisessa Kasva kanssani ?konseptissa (Grow with me!). Jungle Playhouse antaa varmasti virikkeitä nuoren lapsen mielikuvitukselle ja se on ihanteellinen lapsille, kun suuremmat leikkivarusteet eivät vielä ole sopivia. Kun lapsesi kasvaa vanhemmaksi, leikkimökkiä voidaan laajentaa Jungle Playhouse L- tai XL-kokoon, jotta se sopisi paremmin heidän vaatimuksiinsa. Tämä ulkoleikkimökki sisältää erityisesti suunnitellut ikkunaluukut, joiden reunat on pyöristetty ja joissa on erityiset kulmapalat ja värikäs viimeistely. Lapset voivat myös piirrellä ja kirjoittaa viestejä leikkimökin edessä olevalle liitutaululle Puinen Swing Module on aktiviteettien suosikkilähde leikkiaikaan. Lapset pitävät keinumisen liikkeestä, joka muistuttaa lentämistä. Voit sekoittaa ja yhdistää pihakeinuun lapsille lisävarusteita pitkästä luettelosta, kuten Sling Swing, Monkey Bar tai Twist Disk. Tämä puinen pihakeinu lapsille on suunniteltu lisäämään minkä tahansa leikkimökin viehättävyyttä. Swing Module on huoleton tapa harjoitella rytmiä ja koordinaatiota.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.