House 2-Swing

1 069,00 €
SKU
801_095 - 850_177
Varastossa
Ominaisuudet
Leveys (cm)377
Pituus (cm)409
Korkeus (cm)303
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Käyttäjien enimmäismäärä on7
IkäTarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. (max. 50 kg)
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)6
Alustojen määrä1
Alustan koko noin1.5 m²
Takuu2 Vuotta
KäyttöohjeJungle House, 2-Swing Module
Porrastettu päätykolmio tekee Jungle Housesta hieman ainutlaatuisemman kuin muut naapuruston talot. Leikkimökistä poistuminenkin on hauskempaa! Mukana ovat metalliset tikaspuolat, joista on helppo pitää kiinni, kahvat, Bumper Pad™, Jungle Flag™, pulttisuojat ja maa-ankkurit. Kiva lisä liukumäellä varustettuun leikkimökkiin on esimerkiksi Picnic Module, jossa lounaan voi syödä ulkona ja sen jälkeen piirtää, askarrella ja pelata. Puinen Swing Module on aktiviteettien suosikkilähde leikkiaikaan. Lapset pitävät keinumisen liikkeestä, joka muistuttaa lentämistä. Voit sekoittaa ja yhdistää pihakeinuun lapsille lisävarusteita pitkästä luettelosta, kuten Sling Swing, Monkey Bar tai Twist Disk. Tämä puinen pihakeinu lapsille on suunniteltu lisäämään minkä tahansa leikkimökin viehättävyyttä. Swing Module on huoleton tapa harjoitella rytmiä ja koordinaatiota.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Jungle Gym tarjoaa valikoiman kiipeilytelineitä liukumäellä, jotka on erityisesti suunniteltu helpoiksi koota. Kiipeilytelineiden asiantuntijana, jolla on kahden vuosikymmenen kokemus, palautteet ja parannukset, olemme varmoja, että kuka tahansa voi kasata ne. Jungle Gym -kiipeilyteline liukumäellä toimitetaan litteässä pakkauksessa, joka sisältää puutarvikkeet ja kaikki mitä tarvitset sujuvaa kokoamista varten.
Jungle Gym -kiipeilyteline liukumäellä on suunniteltu ja valmistettu huolella. Lapsesi turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Kaikki tuotteet noudattavat siksi viimeisimpiä eurooppalaisia vaatimuksia. Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.
Lue lisää kokoonpano

Ota yhteyttä

Copyright © 2017 Jungle Gym. All rights reserved.