Hut Boat

1 502,00 € sis. alv.
SKU
801_100 - 850_410
Varastossa
Etsi myymälä
More Information
SKU801_100 - 850_410
Leveys (cm)404
Käyttäjien12
Paino (kg)230
Korkeus (cm)286
Pituus (cm)367
Yhteensopiva 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XL
Alustojen määrä3
Sisäkorkeus katon alla161 cm
Plattformhøyde125 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)10
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Hut (PDF)
Boat Module (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Pieni Jungle Hut ?leikkimökki sisältää vakiot leikkimökin ominaisuudet yksinkertaisessa muodossa, joka ei pienennä hauskuuden määrää. Jungle Hut tarjoaa suojaa hiekkamyrskyiltä tai sadekausilta, koska sen päällä on kalteva kangaskatto. Värikäs liukumäki antaa vihjeen leikkimökin monipuolisuudesta, joka on usein lähtökohta jännittäville seikkailuille tai jokapäiväisille leikeille. Mukana maantasossa on hiekkalaatikko ja tikkaat johtavat leikkimökin ylätasolle, mikä mahdollistaa yli 160 cm:n seisontakorkeuden. Leikkimökki on täydellinen hieman pienempään pihaan ja sitä on helppo muokata omien tarpeiden mukaan. Siihen sopisi hienosti Climb Module tarjoamaan lisää leikkiseikkailuja. Moduuli muuntaa Jungle Gym ?suosikkisi superseikkailuksi merirosvolaivalla, sukellusaluksessa, pelastusveneessä, lautalla tai rahtialuksella. Moduulin realistiset ominaisuudet, kuten kulmikas aurinkokansi, keulahytti ikkunalla, laivan ruori ja StarOscope™ ?teleskooppi, kannustavat jokaisen lapsen mielikuvitusta. Kahden puisen köysitikkaan ja kiipeilyköydellä varustetun rampin tarjoamat kattavat kiipeilymahdollisuudet täydentävät matkan. Lasten kiipeilytelineet ovat nyt monipuolisempia ja hauskempia kuin koskaan ennen!

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.