Hut Mini Picnic 120

1 069,00 € sis. alv.
SKU
801_100 - 850_262
Varastossa
Timber guide
Paikalliset kaupat
Ominaisuudet
SKU801_100 - 850_262
Leveys (cm)213
Pituus (cm)318
Korkeus (cm)286
Paino (kg)153
Alustojen määrä1
Alustan koko noin1.5 m²
Plattform height125 cm
Sisäkorkeus katon alla161 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Käyttäjien enimmäismäärä on12
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)7
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Hut (PDF)
Mini Picnic Module (PDF)
Yhteensopiva 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XL
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Pieni Jungle Hut ‑leikkimökki sisältää vakiot leikkimökin ominaisuudet yksinkertaisessa muodossa, joka ei pienennä hauskuuden määrää. Jungle Hut tarjoaa suojaa hiekkamyrskyiltä tai sadekausilta, koska sen päällä on kalteva kangaskatto. Värikäs liukumäki antaa vihjeen leikkimökin monipuolisuudesta, joka on usein lähtökohta jännittäville seikkailuille tai jokapäiväisille leikeille. Mukana maantasossa on hiekkalaatikko ja tikkaat johtavat leikkimökin ylätasolle, mikä mahdollistaa yli 160 cm:n seisontakorkeuden. Leikkimökki on täydellinen hieman pienempään pihaan ja sitä on helppo muokata omien tarpeiden mukaan. Siihen sopisi hienosti Climb Module tarjoamaan lisää leikkiseikkailuja. Lasten piknik-pöytään kuuluu: pöytä, kaksi penkkiä, katos, jossa röyhelö, ja kaappi lelujen säilyttämistä varten. Tämän koon lasten piknik-pöytä on yhteensopiva seuraavien leikkitornien kanssa: Jungle Mansion, Jungle Shelter, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club ja Jungle Castle.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano

Yhteystiedot
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.