Jungle Castle

540,00 €
SKU
801_120
Varastossa
Vankka, itsekantava ulkoleikkimökki, jossa on vahvat suojavarusteet ja turvalliset kiipeilykohdat.
Ominaisuudet
Leveys (cm)146
Pituus (cm)290
Korkeus (cm)291
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
Yhteensopiva1-Swing Module, 2-Swing Module, Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Käyttäjien enimmäismäärä on5
IkäTarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. (max. 50 kg)
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)4
Alustojen määrä1
Alustan koko noin1.1 m²
Takuu2 Vuotta
KäyttöohjeJungle Castle
Ulkoleikkimökki Jungle Castle tarjoaa ihanteellisen tilan kuvitteellisille leikeille ja vuorovaikutukseen ystävien kanssa. Hiekkalaatikko on erinomainen pinta tuntoaistia kehittävään leikkiin, ja liukumäki on innostava poistumistapa leikkisille prinsessoille. Kangaskatto suojaa linnaa yläpuolella vaanivilta lohikäärmeiltä ja suojavarusteille voi kiivetä vahvojen tikkaiden kautta ja urheat ritarit suojelevat niitä. Toinen hieman pienempään puutarhaan sopiva ulkoleikkimökki on Jungle Castle, jonka asukkaat voit hyötyä Mini Market Module ‑moduulista.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano

Ota yhteyttä

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.