Jungle Cottage kit

180,45 €
SKU
401_090
Varastossa
Ominaisuudet
Käyttäjien enimmäismäärä on6
Paino (kg)8.092
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)6
Leveys (cm)159
Pituus (cm)362
Korkeus (cm)275
Takuu2 Vuotta
KäyttöohjeJungle Cottage
Yhteensopiva1-Swing Module, 2-Swing Module, Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Bridge Link, Net Link

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Ota yhteyttä

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.