Jungle Farm kit

337,45 €
SKU
401_008
Varastossa
Ominaisuudet
Käyttäjien enimmäismäärä on12
Paino (kg)12.966
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)10
Leveys (cm)147
Pituus (cm)349
Korkeus (cm)314
Takuu2 Vuotta
KäyttöohjeJungle Farm
Yhteensopiva1-Swing Module, 2-Swing Module, Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Ota yhteyttä

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.