Jungle Fort

1 050,00 €
SKU
801_010
Varastossa
Leveä, neliöperustainen pihan kiipeilyteline, jossa on StarOscope™ ja kiipeilyseinä, joka on erinomainen lähtökohta tutkimusmatkailulle.
Ominaisuudet
Leveys (cm)200
Pituus (cm)421
Korkeus (cm)301
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
Yhteensopiva1-Swing Module, 2-Swing Module, Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Käyttäjien enimmäismäärä on10
IkäTarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. (max. 50 kg)
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)8
Alustojen määrä1
Alustan koko noin2.3 m²
Takuu2 Vuotta
KäyttöohjeJungle Fort
Jungle Fort ‑linnakkeen tarjoamat fantastiset näköalapaikat ovat täydellisiä StarOscope™ ‑kaukoputken käyttöön ja parempaa näkyvyyttä varten. Jungle Fort on vankka kiipeilyteline pihalle ja rakenteensa ansiosta sitä on helppo puolustaa ja sen koko tarjoaa paljon tilaa luonnolliseen leikkiin. Jungle Flag™ ja 1 Step Ladder ovat tietysti mukana vakiona. Lisää näköalapaikkoja voidaan saada, jos päätät muokata pihan kiipeilytelineen Balcony Module ‑moduulin.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano

Ota yhteyttä

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.