Jungle Peak

773,00 € sis. alv.
SKU
801_300
Varastossa
Lasten keinu tarjoaa erinomaisen panoraamanäkymän ja tikkaiden ja liukumäen yhdistelmä varmistaa huippuhauskat leikit.
Etsi myymälä
More Information
SKU801_300
Paino (kg)86
Käyttäjien4
Leveys (cm)240
Korkeus (cm)221
Pituus (cm)364
YhteensopivaWavy Star XL
Alustojen määrä1
Plattformhøyde125 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)4
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Peak (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Peak hyödyntää useita eri virikkeiden lähteitä ja lasten keinuna tarjoaa paljon enemmän. Takana on tikkaat, jotka johtavat ylätasolle, jossa Safety Mesh ?verkko tarjoaa turvaa. Täältä alkaa matka alaspäin jännittävällä ja värikkäällä liukumäellä. Tämän lisäksi lapset voivat roikkua keinussa tai nousta ilmaan sen avulla. Jungle Peak ?keinu sisältää keinuistuimen, mutta voit myös mukauttaa sen lisäämällä keinuvarusteita kuten Monkey Bar ?renkaat.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Write Your Own Review
Jungle Peak
Luokitus
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.