Jungle Playhouse

657,00 € sis. alv.
SKU
830_150
Varastossa
Find stores
Mukava lasten leikkimökki, täydellinen pienemmille Jungle Gym ?tutkimusmatkailijoille.
More Information
SKU830_150
Paino (kg)122
Leveys (cm)149
Käyttäjien4
Korkeus (cm)164
Pituus (cm)158
Sisäkorkeus katon alla165 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)4
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Playhouse (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Tämä leikkimökki on ensimmäinen askel ainutlaatuisessa Kasva kanssani ?konseptissa (Grow with me!). Jungle Playhouse antaa varmasti virikkeitä nuoren lapsen mielikuvitukselle ja se on ihanteellinen lapsille, kun suuremmat leikkivarusteet eivät vielä ole sopivia. Kun lapsesi kasvaa vanhemmaksi, leikkimökkiä voidaan laajentaa Jungle Playhouse L- tai XL-kokoon, jotta se sopisi paremmin heidän vaatimuksiinsa. Tämä ulkoleikkimökki sisältää erityisesti suunnitellut ikkunaluukut, joiden reunat on pyöristetty ja joissa on erityiset kulmapalat ja värikäs viimeistely. Lapset voivat myös piirrellä ja kirjoittaa viestejä leikkimökin edessä olevalle liitutaululle.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.