Jungle Playhouse L

1 348,00 € sis. alv.
SKU
830_150 - 830_252
Varastossa
Timber guide
Find stores
Vankalle puiselle tukirungolle nostettu leikkimökki on viimeistelty tikkailla ja liukumäellä.
More Information
SKU830_150 - 830_252
Paino (kg)220
Leveys (cm)249
Käyttäjien7
Korkeus (cm)290
Pituus (cm)310
YhteensopivaWavy Star XL
Alustojen määrä1
Sisäkorkeus katon alla165 cm
Plattformhøyde125 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)8
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Playhouse (PDF)
Playhouse Frame L (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle L ?leikkimökki on kuin puutarhan puumaja ilman puuta. Leikkimökki yhdistyy siinä kiipeilytelineen dynaamiseen aktiviteettiin. Tämä älykäs Jungle L ?leikkimökki on toinen askel ainutlaatuisessa Kasva kanssani ?konseptissa (Grow with me!). Leikkimökissä on tikkaat takana ja tyylikäs liukumäki edessä toivottamassa vieraiden jatkuvan virran tervetulleeksi. Turvallisuusvarusteita ovat erityiset kulmapalat ja lapset voivat toteuttaa luovuuttaan liitutaululla.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.