Jungle Playhouse XL

1 645,00 € sis. alv.
SKU
830_150 - 830_253
Varastossa
Timber guide
Find stores
Laajennettu puinen lasten leikkimökki, joka vastaa kasvavan lapsesi haasteisiin ja joka tarjoaa monia hauskoja ominaisuuksia.
More Information
SKU830_150 - 830_253
Paino (kg)300
Leveys (cm)224
Käyttäjien9
Korkeus (cm)305
Pituus (cm)423
YhteensopivaWavy Star XXL
Alustojen määrä1
Sisäkorkeus katon alla165 cm
Plattformhøyde145 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)9
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Playhouse (PDF)
Playhouse Frame XL (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Playhouse XL:n korotettu alustaa yhdistää leikkimökin täydellisesti sisäpeleihin upealla ulkoterassilla. Tämä lasten leikkimökki sopii erityisesti suurempaan puutarhaan, koska se tarjoaa paljon leikkitilaa. Älykkäiden turvallisuusominaisuuksien lisäksi, joita ovat erityisen kulmapalat, Jungle Playhouse XL tarjoaa paljon potentiaaleja aktiviteetteja ja on viimeinen askel ainutlaatuisessa Grow with me! ?konseptissa. Lapsi voi piirtää tai kommunikoida liitutaulun kautta, katsella upeita näkymiä korotetulta verannalta ja liukua sitten alas maatasolle kiivetäkseen vain takaisin ylös uudelleen. Tämä lasten leikkimökki on hieman lyhyempi kuin Jungle Palace, mutta se tarjoaa hulppean 220 x 275 cm:n kokoisen leikkitason.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.