Jungle Swing 220 cm

270,00 € sis. alv.
SKU
801_601
Varastossa
Timber guide
Paikalliset kaupat
Lasten suosikkipihakeinu, joka tarjoaa monipuolista liikuntaa vertaansa vailla olevan hauskanpidon lisäksi.
Ominaisuudet
SKU801_601
Leveys (cm)240
Pituus (cm)256
Korkeus (cm)221
Paino (kg)49
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Käyttäjien enimmäismäärä on2
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Swing (PDF)
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Swingissä on keinutilaa kahdelle ihmisille ja se tarjoaa uutuusominaisuuksia perinteisen keinumisen lisäksi. Lasten pihakeinu auttaa kehittämään koordinaatiota ja ketteryyttä. Sen lisäksi se vahvistaa käsivarsien ja jalkojen lihaksia. Jungle Swing lasten pihakeinu sisältää Swing Seat ‑istuimen ja Monkey Bar ‑renkaat, vaikka saatat myös haluta muokata leikkivälinettä Twist Disk- tai Sling Swing ‑keinulla, joiden molempien lisääminen on helppoa. Lasten pihakeinu on saatavissa keskikokoisena tai suurena ja se on ihanteellinen leikkien jakamiseen.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano

Yhteystiedot
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.