Jungle Swing 220 cm

270,00 €
SKU
801_601
Varastossa
Lasten suosikkipihakeinu, joka tarjoaa monipuolista liikuntaa vertaansa vailla olevan hauskanpidon lisäksi.
Ominaisuudet
Leveys (cm)240
Pituus (cm)256
Korkeus (cm)221
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Käyttäjien enimmäismäärä on2
IkäTarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. (max. 50 kg)
Takuu2 Vuotta
KäyttöohjeJungle Swing
Jungle Swingissä on keinutilaa kahdelle ihmisille ja se tarjoaa uutuusominaisuuksia perinteisen keinumisen lisäksi. Lasten pihakeinu auttaa kehittämään koordinaatiota ja ketteryyttä. Sen lisäksi se vahvistaa käsivarsien ja jalkojen lihaksia. Jungle Swing lasten pihakeinu sisältää Swing Seat ‑istuimen ja Monkey Bar ‑renkaat, vaikka saatat myös haluta muokata leikkivälinettä Twist Disk- tai Sling Swing ‑keinulla, joiden molempien lisääminen on helppoa. Lasten pihakeinu on saatavissa keskikokoisena tai suurena ja se on ihanteellinen leikkien jakamiseen.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Jungle Gym tarjoaa valikoiman kiipeilytelineitä liukumäellä, jotka on erityisesti suunniteltu helpoiksi koota. Kiipeilytelineiden asiantuntijana, jolla on kahden vuosikymmenen kokemus, palautteet ja parannukset, olemme varmoja, että kuka tahansa voi kasata ne. Jungle Gym -kiipeilyteline liukumäellä toimitetaan litteässä pakkauksessa, joka sisältää puutarvikkeet ja kaikki mitä tarvitset sujuvaa kokoamista varten.
Jungle Gym -kiipeilyteline liukumäellä on suunniteltu ja valmistettu huolella. Lapsesi turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Kaikki tuotteet noudattavat siksi viimeisimpiä eurooppalaisia vaatimuksia. Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.
Lue lisää kokoonpano

Ota yhteyttä

Copyright © 2017 Jungle Gym. All rights reserved.