Jungle Swing 250 cm

541,00 € sis. alv.
SKU
801_602
Varastossa
Nämä suositut lasten pihakeinut ovat pakkohankinta kaikille keinumisesta pitäville lapsille.
Etsi myymälä
More Information
SKU801_602
Paino (kg)54
Käyttäjien2
Leveys (cm)270
Korkeus (cm)247
Pituus (cm)286
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Swing (PDF)
puutavaraPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Nämä lasten pihakeinut ovat ihanteellisia sosiaaliseen leikkiin. Ne auttavat kehittämään koordinaatiota ja ketteryyttä. Sen lisäksi ne vahvistavat käsivarsien ja jalkojen lihaksia. Lasten pihakeinujen mukana toimitetaan Swing Seat ja Monkey Bar, patentoidut liitäntäkiinnikkeet, maa-ankkurit, pulttisuojat ja kutsukortit ystäville. Lisävarusteiksi voidaan helposti vaihtaa esimerkiksi Twist Disk, Ring Trapeze, Rope Ladder, Climbing Rope tai Sling Swing, jolloin voit mukauttaa omat pihakeinut haluamallasi tavalla.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano
Write Your Own Review
Jungle Swing 250 cm
Luokitus
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.