Lodge Playhouse & 2-Swing

1 575,00 €
SKU
801_040 - 850_247 - 850_177
Varastossa
Ominaisuudet
Leveys (cm)400
Pituus (cm)382
Korkeus (cm)291
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Käyttäjien enimmäismäärä on14
IkäTarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. (max. 50 kg)
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)10
Alustojen määrä1
Alustan koko noin1.7 m²
Takuu2 Vuotta
KäyttöohjeJungle Lodge, Playhouse Module, 2-Swing Module
Tässä leikkivälineessä on poikittain kalteva kangaskatto ja se tarjoaa aidon lähtökohdan aktiiviselle leikkimiselle. Tämän leikkivälineen 1 Step Ladder ja aaltomainen liukumäki yhdistyvät täydelliseen harmoniaa ja visuaalinen tutkiminen on helppoa StarOscope™-kaukoputken avulla. Keskikokoisena leikkivälineenä Jungle Lodge on pohjaltaan avoin rakenne ja siihen on mahdollista kiivetä takaa kiinteiden tikkaiden kautta. Tämä leikkimökki on ensimmäinen askel ainutlaatuisessa Kasva kanssani ‑konseptissa (Grow with me!). Jungle Playhouse antaa varmasti virikkeitä nuoren lapsen mielikuvitukselle ja se on ihanteellinen lapsille, kun suuremmat leikkivarusteet eivät vielä ole sopivia. Kun lapsesi kasvaa vanhemmaksi, leikkimökkiä voidaan laajentaa Jungle Playhouse L- tai XL-kokoon, jotta se sopisi paremmin heidän vaatimuksiinsa. Tämä ulkoleikkimökki sisältää erityisesti suunnitellut ikkunaluukut, joiden reunat on pyöristetty ja joissa on erityiset kulmapalat ja värikäs viimeistely. Lapset voivat myös piirrellä ja kirjoittaa viestejä leikkimökin edessä olevalle liitutaululle Puinen Swing Module on aktiviteettien suosikkilähde leikkiaikaan. Lapset pitävät keinumisen liikkeestä, joka muistuttaa lentämistä. Voit sekoittaa ja yhdistää pihakeinuun lapsille lisävarusteita pitkästä luettelosta, kuten Sling Swing, Monkey Bar tai Twist Disk. Tämä puinen pihakeinu lapsille on suunniteltu lisäämään minkä tahansa leikkimökin viehättävyyttä. Swing Module on huoleton tapa harjoitella rytmiä ja koordinaatiota.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano

Ota yhteyttä

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.