Playhouse XL 2-Swing

1 914,00 € sis. alv.
SKU
830_150 - 830_253 - 850_177
Varastossa
Timber guide
Paikalliset kaupat
Ominaisuudet
SKU830_150 - 830_253 - 850_177
Leveys (cm)455
Pituus (cm)533
Korkeus (cm)305
Paino (kg)331
Alustojen määrä1
Alustan koko noin4.1 m²
Plattform height145 cm
Sisäkorkeus katon alla165 cm
VaroituksetAinoastaan kotikäyttöön.
Vain ulkokäyttöön.
Käyttäjän paino enintään 50 kg.
Ei sovellu alle kolmivuotiaille.
Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.
Käyttäjien enimmäismäärä on11
Kokoamisaika 2 henkilöä (tuntia)10
Takuu10 Vuotta
Testattu turvallisuus ja laatuDEKRA
KäyttöohjeJungle Playhouse (PDF)
Playhouse Frame XL (PDF)
2-Swing Module (PDF)
YhteensopivaWavy Star XXL
TimberPuupylväiden ca. 7 x 7 cm
Palkit ca. 3,5 x 5,5 cm
Lankut ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Playhouse XL:n korotettu alustaa yhdistää leikkimökin täydellisesti sisäpeleihin upealla ulkoterassilla. Tämä lasten leikkimökki sopii erityisesti suurempaan puutarhaan, koska se tarjoaa paljon leikkitilaa. Älykkäiden turvallisuusominaisuuksien lisäksi, joita ovat erityisen kulmapalat, Jungle Playhouse XL tarjoaa paljon potentiaaleja aktiviteetteja ja on viimeinen askel ainutlaatuisessa Grow with me! ‑konseptissa. Lapsi voi piirtää tai kommunikoida liitutaulun kautta, katsella upeita näkymiä korotetulta verannalta ja liukua sitten alas maatasolle kiivetäkseen vain takaisin ylös uudelleen. Tämä lasten leikkimökki on hieman lyhyempi kuin Jungle Palace, mutta se tarjoaa hulppean 220 x 275 cm:n kokoisen leikkitason. Puinen Swing Module on aktiviteettien suosikkilähde leikkiaikaan. Lapset pitävät keinumisen liikkeestä, joka muistuttaa lentämistä. Voit sekoittaa ja yhdistää pihakeinuun lapsille lisävarusteita pitkästä luettelosta, kuten Sling Swing, Monkey Bar tai Twist Disk. Tämä puinen pihakeinu lapsille on suunniteltu lisäämään minkä tahansa leikkimökin viehättävyyttä. Swing Module on huoleton tapa harjoitella rytmiä ja koordinaatiota.

Materiaalitiedot

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Pinnan tyyppi

Aseta leikkiväline päällystämättömälle tasaiselle pinnalle, kuten ruoho tai tasainen hiekkapinta. Turvallinen leikkialue tarkoittaa aluetta, joka ulottuu 200 cm leikkivälineen ulkopuolella kaikilla puolilla, ja sillä tulisi olla iskuja vaimentava pinta, kuten ruoho tai vähintään 50 cm (pakkaamaton) syvä kerros kuoriketta, samankokoisia puulastuja, hienoa soraa tai hienoa hiekkaa.

Huolto-ohjeet

Jotta varmistetaan leikkivälineen käyttäjien turvallisuus, leikkivälineelle tulee suorittaa käyttöohjeessa mainitut turvallisuustarkastukset jokaisen kauden alussa ja lisäksi kaksi kertaa kuukaudessa käyttökauden aikana.

Varoitukset

Ainoastaan kotikäyttöön. Vain ulkokäyttöön. Käyttäjän paino enintään 50 kg. Ei sovellu alle kolmivuotiaille. Tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille. Käyttäjiä yhteensä enintään (Katso ominaisuudet).Turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton testaus- ja tarkastuslaitos Dekra tutki ja myönsi kaikille Jungle Gym -tuotteille ja kokoonpano-ohjeille GS-certificate-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että he ovat vakuuttuneita siitä, että sekä kokeneet että kokemattomat rakentajat pystyvät kokoamaan tuotteen, joka vastaa kaikkia eurooppalaisia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Lue lisää kokoonpano

Yhteystiedot
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.