Tämän vuoksi

Koskevat Jungle Gym

Olemme seikkailupitoisten, stimuloivien ja hauskojen ulkoaktiviteettien asiantuntijoita. Olemme tuottaneet puisia leikkivälineiden miltei kahden vuosikymmenen ajan ja tarjoamme kattavan valikoiman leikkivälineitä, moduuleita, lisävarusteita ja muuta.

Jungle Gym tunnetaan Euroopan johtavana turvallisten ulkoleikkivälineiden suunnittelijana. Tuotteemme kannustavat lasta kiipeämään, keinumaan ja liukumaan turvallisilla leikkivälineillä turvatuissa ympäristöissä.

Jungle Gym ‑kuvasto tarjoaa erilaisia leikkimökkejä ja lisävarusteita, jotka stimuloivat moninaisia fyysisiä ja henkisiä kykyjä. Jungle Gym ‑leikkivälineet tarjoavat taktisista ja ongelmanratkaisuhaasteista tasapaino- ja ketteryysharjoituksiin ja hauska leikki yhdistyy niissä kasvattavaan kokemukseen. Lapsesi leikkiaikaa korostavat mielikuvituksen, luovuuden, liikkumisen, koordinaation ja vahvuuden stimulointi.

Visio Jungle Gym

Jungle Gym in ensisijainen tarkoitus on suunnitella, valmistaa ja markkinoida ulkoleikkivälineitä, jotka osoittavat innovatiivista lähestymistapaa leikkimiseen. Tämä tarkoittaa, että meidän tulee tuottaa leikkivälineitä, jotka korostavat hauskanpitoa perheen kesken, turvallisuutta ja stimulaatiota. Suunnittelijoittemme asiantuntijatiimi työskentelee tiukan turvallisuus ensin ‑käytännön mukaisesti. Yhdistyneiden tietojemme ja kokemustemme ansiosta voimme luoda tämän ainutlaatuisen Jungle Gym ‑leikkivälineiden kokoelman, joka pystyy vastaamaan jokaisen lapsen yksilöllisiin tarpeisiin.

Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.