Turvallisuus ja laatu

Lainsäädäntö kiipeilyteline Jungle Gym

Erinomaiset tuotemallimme on kehitetty varmistamaan lapsesi turvallisuus ja ne perustuvat voimassa oleviin harmonisoituihin eurooppalaisiin turvallisuusdirektiiveihin (yleiset ja toys). Euroopan teknisen komitean ""Safety of (activity) Toys (TC 52 / WG10)"" aktiivisena jäsenenä olemme läheisesti mukana eurooppalaisen lelustandardin EN 71:2011 toteuttamisessa. Katso yhdenmukaisuus vakuutuksemme ja riippumattomien laboratorioiden myöntämät testisertifikaatit.

Jokainen sarja sisältää erityisesti kehitettyjä komponentteja tuotteen turvallisuuden maksimoimisesti. Ominaisuudet, kuten suojukset pulttien päiden peittämiseksi, Bumper Pad Safety Ball (tai Safety Mesh), käsikahvat ja maa-ankkurit ovat vakioita osia leikkivälineiden teknisissä tiedoissa varmistamaan sinulle mielenrauhan ja lapsellesi huolettomat aktiviteetit. Sään- ja UV-kestävissä, vankoissa rakenteissamme on pyöristetyt reunat ja kulmat. Käytämme aina materiaaleja ja viimeistelyjä, jotka ovat pehmeitä lasten käsille ja jotka tarjoavat maksimaalisen pidon.

Jokainen Jungle Gym ‑paketti sisältää laajennetun kokoamissetin, jossa on työkalut, liitäntäkiinnikkeet, poranterät ja kaikki muu tarvitsemasi. Yksinkertaiset, selkeät ohjeet voivat tehdä leikkivälineen kokoamisesta hauskan perheaktiviteetin. Rakentaminen on helppoa ja kun olet valmis, voit käyttää mukana toimitettuja Jungling Cards™ ‑kortteja ja kutsua ystävät mukaan lapsesi uusiin seikkailuihin.

Tarvikkeet Jungle Gym kiipeilyteline

Jungle Gym ‑leikkivälineet ovat kestävä ja mukautettava lisä lapsesi leikkiympäristöön. Yksinkertaisten ehdotustemme noudattaminen voi helpottaa sinua saamaan eniten irti investoinnistasi:

 • Suosittelemme, että käytät mäntyä leikkivälineen rakentamisessa, koska mänty on erittäin luotettava, helposti työstettävä ja uusiutuva.
 • Suosittelemme myös, että valitset joko männyn, joka on luonnollisesti kestävä hyönteisvahinkoja ja lahottajia vastaan, tai puutavaraa, joka on painekyllästetty.
 • Tarkista, että puutavarassa ei ole suuria oksankohtia.
 • Kun ostat puutavaraa, joka on hiottu ja höylätty jokaiselta neljältä sivulta, teet elämäsi paljon helpommaksi.
 • Jotta rakennat turvallisen ja täysin toimivan leikkivälineen, varmista, että puutavarasi mitat ovat tuotesivuilla annettujen marginaalien puitteissa.
 • Käyttö ja kunnossapito

  Noudata Jungle Gym ‑paketin mukana toimitettuja turvallisuusohjeita. Takuu: 2 vuotta

  Jäljennös: Jungle Gym's Turvallisuusohjeet

     

          Safety and Quality Logo

  Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.